BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Júliustól jegymentes a parkolás Budapest egyik legnépszerűbb plázájában

Jegymentes parkolást vezettek be az Etele Plazában. A mélygarázsban kamerás rendszert telepítettek, ami leolvassa a be- és kilépők rendszámát. A plázában így már gyorsabb és fenntarthatóbb a parkolás.

Nincs szükség többé jegyre a parkoláshoz az Etele Plazába gépkocsival érkezőknek. Júliustól a Swarco által kiépített jegymentes rendszámfelismerő rendszer szolgálja a vásárlókat. 

Etele Plaza
parkolás
mélygarázs
pláza
plázá
A népszerű budapesti plázában a kamerás beengedőrendszer automatikusan felismeri a rendszámot, a parkolási díjat pedig az automatánál kell fizetni / Fotó: Etele Paza

A fejlesztés nemcsak kényelmesebbé teszi a parkolást, de hozzájárul a fenntarthatósági célok eléréséhez is.

A papírmentes megoldás lehetővé teszi a gyors és gördülékeny be- és kilépést a parkolóba, csökkentve a környezeti terhelést. A látogatóknak júliustól már elég lelassítani a sorompó előtt, ami automatikusan felismeri a rendszámot és beengedi az autót. 

A parkolás végeztével sem kell már keresgélni a jegyet. Az automaták kezelőfelületén a „Fizetés rendszám alapján” ikonra rányomva, majd a billentyűzeten beírva az autó rendszámát máris kifizethető az összeg bankkártyával, vagy készpénzzel. 

Az Etele Plaza és a Swarco együtt olyan új parkolási rendszert épített ki, amilyenre még nem volt példa Magyarországon.

A jegymentes parkolás már eddig elérhető volt azok számára, akik használták az Etele Plaza saját alkalmazását. Az applikációban regisztrálni lehet az autó rendszámát, így a sorompó már a beengedésnél kinyílik, majd az induláskor a fizetés gombra kattintva a telefonól egyenlíthető ki a parkolás díja.

Megőrülnek a magyarok a kuponos akciókért

A hazai vásárlók átlagban 2-3 órát töltenek el a bevásárlóközpontokban a kuponos akciók által nyújtott árengedményekért, és akár sorba is állnak az üzletekben, ha elég nagy az árengedmény a kiszemelt termékre.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.