BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Közvetlen buszjárat indul Budapestről a parndorfi outletbe

A burgenlandi bevásárlóközpont a kezdetek óta népszerű a magyarok körében. A Parndorf Designer Outletbe napi szinten indulnak buszjáratok.

Szeptember 20-tól rendszeres közvetlen buszjáratot indít Budapestről az Ausztriában található, a magyarok körében is népszerű Parndorf Designer Outlet – számolt be róla a Telex.

Parndorf Designer Outlet
Ausztria, Burgenland, kiskereskedelem
A parndorfi bevásárlóközpont az 1998-as nyitása óta népszerű a magyarok körében / Fotó: Parndorf Fashion Outlet / Facebook

A tervek szerint szeptember 20. péntektől minden nap 9:00-kor a belvárosi Báthory utcából indul a 20 fős busz, amely 16:30-kor indul vissza Budapestre, és a kora esti órákban érkezik meg. A retúrjegy 29 euróba (nagyjából 11500 forint) kerül, és mintegy öt órájuk lesz az utasoknak vásárolni a helyszínen. A buszjáratokat a Flixbusszal együttműködésben szervezik meg.

A burgenlandi bevásárlóközpont 1998-ban nyitotta meg kapuit. A magyarok körében a kezdetek óta népszerű, a vásárlók 15-18 százaléka magyar, ezt még a Covid sem vetette vissza. A Parndorf Designer Outlet a tartomány legnagyobb magánmunkáltatója, mintegy 2000 dolgozót foglalkoztat, 48 százalékuk magyar vagy szlovák, sokan közülük naponta ingáznak. A bevásárlóközpont 37 ezer négyzetméteren terül el, és mintegy 160 designer márka található a kínálatában.

Tulajdonosa, a McArthurGlen Európa piacvezető designer outlet üzemeltetőjének számít, nyolc országban 24 hasonló egysége van, többek között Franciaországban, Hollandiában, Németországban, Spanyolországban és Kanadában is.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.