BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Jelentős változás az ország egyik legnépszerűbb online áruházában – levelet írtak a felhasználóknak

Több év után megszűnik a Mall. Az online áruház kínálata az Allegróra költözött.

„Sok együtt töltött év után újabb fejezet kezdődik számunkra és számodra is” – írta levelében a Mall az ügyfeleinek. 

Woman,Make,Online,Shopping,And,Payment,By,Using,Mobile,Smart
Több év után megszűnik a Mall – az online áruház kínálata az Allegróra költözött / Fotó: Shutterstock

Korábban a Világgazdaság is megírta, hogy a Kelet-Közép-Európa legnagyobb e-kereskedelmi vállalatának számító Allegro eredményét a Magyarországon is aktív Mall internetes áruház cseh üzemeltetőjének meglehetősen nagy port felverő felvásárlása rontotta le, de a vele kibővült Allegro csoport már az idei első három hónapban visszatér a nyereségtermeléshez.  

Az Allegro, a legnagyobb európai hátterű platform belépett a magyar piacra

A cég több mint 150 millió ajánlatot szerepeltet a honlapján. Az online piactér emellett lehetőséget biztosít a hazai e-kereskedőknek is, hogy bővítsék online jelenlétüket.

Noha a Mall kínálata az Allegróra költözött, az ügyfélszolgálata folytatja működését. Azt is közölték, hogy ha valaki a Mall-lal kötött szerződést, annak a megállapodása idén október végén jár le.

Az Allegro a Mallhoz hasonlóan nemcsak a fogyasztók piactere, hanem platform az e-kereskedőknek is. A magyar eladók kihasználhatják az Allegro kiterjedt regionális jelenlétét és fejlett technológiai megoldásait, hogy növeljék online vállalkozásukat az egyre nagyobb piaci versenyben. A platform egyszerű integrációt, elemzési eszközöket és oktatási anyagokat biztosít a kereskedőknek, segítve őket tevékenységük hatékony bővítésében.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.