BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Az SZDSZ elutasította Gyurcsány kezdeményezését - Kóka bizalmi szavazása?

Két lépcsőben tárgyalnak egymással a szocialisták és a liberálisok a nyár folyamán a kisebbségi kormány esetleges SZDSZ-es támogatásáról – derült ki a két párt vezetőségének tegnapi találkozóját követően.

 Először a kormányzati politikai stratégia fő irányairól, majd a törvényhozási javaslatokról lesz szó.

A Világgazdaság úgy tudja, az SZDSZ elutasította Gyurcsány Ferenc azon kezdeményezését, hogy formalizált, munkacsoportos egyeztetéseket tartson a két párt.

A liberálisok jelezték, hogy a kisebbségi kormánytól cselekvési tervet várnak, amelyhez meghatározzák a viszonyulásukat.

Kóka János ma délelőttre hívta össze az általa vezetett parlamenti frakciót, hogy bizalmi szavazást kérjen személyéről - írja a Magyar Nemzet, mely szerint Kókának a távolmaradó képviselők miatt nem lesz meg a többsége, hogy mereősítse magát a képviselőcsoport élén, így előfordulhat, hogy a volt pártelnök végül eláll a megmérettetéstől.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.