BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Biztosítást is ad a gyerekkórházaknak a műszerek mellé a K&H

A gyógyvarázs programban elnyert orvosi műszerekre biztosítást is köt a K&H, így ha az eszközmegsérül, megjavíttathatja, vagy másikat vehet a kórház.

A K&H Biztosító eszközbiztosítással csatlakozott a K&H gyógyvarázs programhoz. A programban új műszerekhez jutó gyermek-gyógyintézményeket így az elnyert készülékek – amelyek értéke akár 5 millió forint is lehet – sérülése, megrongálódása esetén is támogatja a K&H Csoport.

A K&H gyógyvarázs programban gyermek-gyógyintézmények pályázhatnak orvosi berendezések, műszerek beszerzésére. A 25 millió forint keretösszegű pályázaton elnyert orvosi eszközökre a K&H Biztosító egy éves műszerbiztosítást köt.

A biztosítás mindenre kiterjedő védelmet nyújt, így például a fizikai-, például töréskárokra, az elemi károkra – pl. tűz-, víz-, vihar vagy földrengés okozta sérülések –, valamint betöréses lopás esetére is. Ugyancsak megtéríti a kárt a biztosító, ha a műszer hibás telepítés vagy kezelés miatt sérült meg.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.