BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hol tart most a vihar? Nézze meg!

Kedd estig többfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra, mindenütt mérséklődik a nappali felmelegedés.

Gyakran lesz erősen felhős az ég, és sokfelé várható eső, zápor, zivatar, néhol jégeső, felhőszakadás is valószínű. Kedden zivatar főként keleten lehet - idézi a távirati irodát a Híradó.

Az északnyugati szél többfelé megerősödik, éjszakától helyenként viharossá fokozódik. Zivatarok környezetében a széllökések elérhetik a 80-100 km/ó-t.

Villám csapott egy családi ház kéményébe hétfőn Sukorón; az épület beépített tetőtere lángra kapott; személyi sérülés nem történt, az ott lakók időben kimenekültek.

Fejér megyében több helyen okozott károkat a hétfői vihar. Soponyán egy ház kéménye dőlt le, ugyanott egy fenyőfa tört ketté és zuhant rá egy villanyvezetékre. Abán egy családi ház tetőszerkezetét bontotta meg a szél, Zichyújfaluban pedig a kastély tetőszerkezete rongálódott meg.
 
Vihar tombolt Bogácson és térségében - ötven embernek kell elhagynia otthonát.

Az elsődleges adatok szerint közép-, illetve kisfeszültségű villanyoszlopokat is kidöntött a vihar, ez 11 transzformátorkörzetet érintett.

Itt megnézheti, most éppen hol van vihar

Svájcban havazott az Alpokban - Nézze meg!

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.