BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Lendvai Hornról: "Nem örültem, de szívrohamot sem kaptam"

Az MSZP frakcióvezetője reméli, hogy az SZDSZ nem veti el látatlanban a költségvetést. Ezzel Horn Gábor csütörtöki szavaira reagált, miszerint "sokan meg fognak lepődni" a szavazáson - tudósít a Hírszerző.

Ne feszüljünk egymásnak, amíg nem tudjuk, van-e feszültség - javasolja az SZDSZ-nek Lendvai Ildikó, a szocialisták frakcióvezetője.

"Nem örültem, de szívrohamot sem kaptam. Lélektanilag megértem a dolgot: nagyon nehéz lehet egy pártnak, amely eddig kormánypárt volt, most pedig ellenzéki szerepbe, a pálya szélére került" - fogalmazott Lendvai Ildikó, az MSZP frakcióvezetője Horn Gábor csütörtök reggeli nyilatkozata kapcsán az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Az SZDSZ-es ügyvivő a Napkeltében többek között azt mondta, hogy a hazai politikai élet a kormány részéről csakis Gyurcsány Ferenc és a kisebbségi kormány hatalmon maradásáról szól.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.