BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Silány minőségűek a védelmi tárca által biztosított lakások - Panaszáradat a briteknél

Des Browne brit védelmi miniszter egész sor intézkedés bejelentésére készül annak érdekében, hogy a fegyveres erők tagjai és családtagjaik, valamint a veteránok a jelenleginél nagyobb támogatásban részesüljenek - jelentette a BBC.

 Az utóbbi időben ugyanis sorozatos panaszok hangzottak el a védelmi tárca által biztosított egyes lakások silány minőségére. Több katona bírálta azt a jelenséget is, hogy hátrányos helyzetbe kerülnek, amikor a társadalombiztosítás által nyújtott orvosi kezelésről van szó. Amikor ugyanis egy új bázisra helyezik át őket, családtagjaik elvesztik a helyüket a várólistán és minden kezdődik előröl.
Az új intézkedéssorozat keretében várhatólag garantálni fogják, hogy a brit katonák és családtagjaik megfelelőbb orvosi és fogorvosi kezelésben részesüljenek és azt is, hogy költözés esetén megmaradjon a helyük a várólistán.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.