BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Figyelmeztetés: elsodorja a Kisalföldet a szél - Jégeső és vihar lesz északnyugaton

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint ma, illetve holnap túlnyomóan derült, napos idő várható, de holnap késő délután, este északnyugaton többször megnövekszik a gomolyfelhőzet, és egy-egy zápor, zivatar is kialakulhat.

Eleinte a déli, délnyugati, holnap délutántól északnyugatira forduló szél lesz többfelé élénk, helyenként erős. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12, 17 fok között alakul, a legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán általában 31, 36 fok között lesz.
 
Figyelmeztetést is kiadott ugyanakkor az OMSZ. Eszerint napközben a Kisalföld nyugati részén a megerősödő délies szelet egy-egy viharos széllökés kíséri.

Szerdán késő délután, este az ország északnyugati részén egy-egy helyen kialakulhat viharos széllel (60-85 km/h) és esetleg kisebb méretű jéggel kísért zivatar.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.