BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

"Gyurcsány a hibás" matricák: megosztja még az ellenzéki szavazókat is

Megosztja a társadalmat a Fidelitas múlt héten indított akciója, amelynek során "Gyurcsány a hibás" feliratú matricákat osztogatnak, és arra kérik az embereket, hogy ragasszák fel azokat minden olyan helyre, ahol valami rosszul működik vagy tönkrement - írja a Népszabadság.

A szocialista párt hívei, nem meglepő módon, elutasítóak (82 százalék) - derül ki a Szonda Ipsos hétfői felméréséből. Az adatok szerint az ellenzéki táboron belül megosztottság mutatkozik: 37 százalék helyesli, ugyanennyi helyteleníti a kezdeményezést - olvasható a lapban közölt felmérés eredményeiből. 

Azt a szempontot is figyelembe véve, hogy a közterületeken felragasztott matricák eltávolítását az adófizetők pénzéből oldják majd meg, az elutasítás aránya a szocialista szavazók körében 83 százalék, az ellenzéki hívek között 69 százalék. A matrica szlogenjének tartalmával, miszerint a miniszterelnök a felelős minden rosszért, ami az országban történik, a megkérdezett szocialista szavazók közül inkább nem értenek egyet, és még az ellenzéki szavazók véleménye is alig billen az elfogadás irányába.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.