BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Gyurcsány Bálint és Orbán Ráhel évfolyamtársak lesznek?

Orbán Ráhel és Gyurcsány Bálint is a Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Karán kezdik meg egyetemi tanulmányaikat szeptemberben - értesült a borsonline.hu.

Orbán Ráhel még tavaly nyert felvételt, de akkor nem kezdte meg tanulmányait, mert egy évre Franciaországba ment bébiszitterkedni, hogy tanulja a nyelvet. A nyarat már itthon és Horvátországban töltötte, és szeptemberben már megkezdi tanulmányait - erősítette meg a családi hírt a Borsnak Lévai Ildikó. A németül, angolul és olaszul is beszélő Orbán-lány turizmussal foglalkozik majd.

Gyurcsány Ferenc a blogjában számolt be arról, hogy fia is a Corvinus hallgatója lesz. Gyurcsány Bálint szeptemberben a pénzügyi és számviteli szakot kezdi meg. Úgy tudjuk, Ráhel már be is jelentkezett a gólyatáborba, Bálint azonban egyelőre még nem.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.