BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Gyurcsány: "Nagyon tetszik ez nekem!"

Tömeges, hétköznapi sportolás nélkül, a sport mindennapi kultúrája nélkül nincsen a versenysportnak széles bázisa, és nincs hosszú távon eredményes versenysport sem – írta ma Gyurcsány Ferenc a blogjában.

A miniszterelnök szerint sokan fogják még elemezgetni a vártnál gyengébb olimpiai szereplést, de vajon eljutnak-e oda, hogy körülnézzenek, saját családjukban és környezetükben hányan sportolnak.

„Én arra bíztatok mindenkit körülöttem, ne engedje, hogy a sport kimaradjon a család és a gyerekek életéből. Katus 75 éves, de egészen az elmúlt évekig még ő is hetente lejárt asszonytornára. Szinte minden korosztály megtalálhatja a neki való mozgási lehetőséget.”

Gyurcsány tegnap este futott a Margitszigeten, és nagyon meglepete, milyen tömeg volt ott késő este. „Sok fajta ember, fiúk és lányok, hobbifutók, akik valahogy még kicsikarnak az estéből egy órát-másfelet, hogy lemenjenek futni. Nagyon tetszik ez nekem.”

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.