BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kézilabda: Lehet, nem is Dél-Koreával játszunk a bronzmeccsen?

Dél-Koreai Kézilabda Szövetség fellebbezett azon döntés ellen, mely szerint a norvég női válogatott a csütörtöki elődöntőben még a játékidő letelte előtt dobta a továbbjutást érő gólt. A Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) első fokon elutasította az óvást.

 Az ázsiaiak azért protestálnak, mert szerintük 28-28-as állásnál Gro Hammerseng a dudaszó után talált be. Az ügy így most másodfokon, az IHF fellebbviteli bizottságánál van. Az esetnek van magyar vonatkozása is, hiszen a párharc vesztese a Hajdu-csapattal találkozik szombaton a bronzmeccsen - írja az Origo az MTI alapján.

A győztes találat lehetséges, időn túl esett, legalábbis ezt állítják a koreaiak, akik a találkozó után azonnal benyújtották hivatalos óvásukat. Ezt a Nemzetközi Kézilabda Szövetség először elutasította, mire az ázsiaiak ismét fellebbeztek. Tor Lian, az európai szövetség elnöke a norvég Aftenpostennek úgy nyilatkozott, nem elképzelhetetlen, hogy helyt adnak az óvásnak, s ez azt jelentené, hogy a találkozó 28-28-ről kétszer 5 perces hosszabbítással folytatódik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.