BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Orbán a "nemzetboldogító" - Egymásnak esett a Fidesz és az MSZP

Török Zsolt szocialista országgyűlési képviselő szerint az Állami Számvevőszék (ÁSZ) jelentésével "kipukkadt a Széchenyi-terv lufija" - írja a Népszabadság.

A politikus vasárnap Budapesten azt mondta, kiderült, hogy rohamtempó, nyakló nélkül költött pénz, felelőtlenség, rossz műszaki előkészítés jellemezte azt a programot, amelyet Orbán Viktor, a Fidesz elnöke "nemzetboldogítóként" hirdet.

A szocialista politikus szavaira reagálva a Fidesz közölte, a szocialistáknak, "hat év kormányzásuk vége felé", inkább saját bizonyítványukkal kellene foglalkozniuk.

A képviselő sajtótájékoztatóján a gyógyfürdők esetét emelte ki, amelyek támogatására 2002-ig 7 milliárd forintot költött az Orbán-kormány, de a 13 beruházás gyakorlatilag "csődöt mondott", mivel a megvalósuló fürdők 35 millió forint veszteséget termeltek.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.