BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Lengyel: bár megvettek volna, akkor nem Suzukival járnék

Arra a kérdésre: fizettek-e neki, hogy átüljön az MDF-frakcióba, Lengyel Zoltán úgy válaszolt: "bár így lenne, akkor nem egy részletre vásárolt Suzukival járnék."

A Népszabadság felidézi, hogy Lengyel Zoltán pénteken még úgy nyilatkozott: nem lép be az MDF-frakcióba. Ezzel kapcsolatban a politikus úgy nyilatkozott a lapnak: "azóta volt egy nagyon mozgalmas hétvége", a kisgazdapárt és az MDF egyeztetett és úgy ítélték meg, hogy a helyzet megkívánja belépését a frakcióba.

Leszögezte: Senki nem vette meg, semmit nem kap azért, mert csatlakozott az MDF-hez. Lengyel Zoltán szavai szerint egyelőre nem tudja, hogy megszavazza-e majd a kisebbségi kormány által benyújtott költségvetést, de leszögezte: mindig a kisgazda értékeknek megfelelően voksol. Hozzátette: Az MDF-nél nincs szigorú frakciófegyelem.

A képviselő az alagútnál történt rendőrségi ügyével kapcsolatban annyit mondott: nem követte el, amivel vádolják, az ügy bíróság szakaszban van, ha pedig túl lesznek rajta, "nagy kő esik le a szívéről"

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.