BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Letartóztatta a Whiskys unokatestvérét a román rendőrség

A Hargita megyei rendőrség előzetes letartóztatásba helyezte a Whiskys, Ambrus Attila unokatestvérét, aki Ambrus bűntársa lehetett egyes rablásokban - írja a Népszava.

A cikk szerint a román hatóságok a múlt héten helyezték 30 napos előzetesbe Ambrus unokatestvérét, akiről Ambrus még 1999-ben azt vallotta, hogy segítette a rablásokban. A román ügyészség már akkor elfogatóparancsot adott ki ellene, de egy évvel később az ügyét elkülönítették Ambrus ügyétől - számol be a Hírszerző.

Nemrég az ügyészség felülvizsgálta ezt és az új normák szerint a budapesti Fővárosi Bírósághoz fordult, amely kiadta az újabb, immár európai elfogató parancsot az unokatestvér ellen. A whiskys rabló néven ismertté vált, Erdélyből Magyarországra települt Ambrus Attilát a Legfelsőbb Bíróság (LB) 2002 szeptemberében jogerősen 17 év fegyházra ítélte.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.