BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

"Ferinek elmondtam, hogy b...d meg, neked négymilliárdod volt." Újabb részletek a Zuschlag perről

Zuschlag János és MSZP közötti alkudozásra történtek utalások abban a telefonbeszélgetésben, amelyet az elsőrendű vádlott egy ismeretlen személlyel folytatott;

A Zuschlag-per keddi tárgyalási napján a bíró felolvasta a szöveget, majd lejátszotta a felvételt a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon - idézi a távirati irodát a stop.hu

A telefonbeszélgetésből Lados István másodrendű vádlott rögzített a mobiltelefonjával egyes részeket, azt vette fel, amit Zuschlag mondott az ismeretlen személynek. A felvételt a házkutatás során találták meg Lados Istvánnál az ügyészek. Lados korábban azt vallotta, hogy Zuschlag János az országgyűlési mandátumról történő lemondásért cserébe alkuba bocsátkozott az MSZP-vel.

A telefonbeszélgetés, amelyből Lados négyszer három percet rögzített, 2005. szeptember 12-én folyt le. Akkorra Zuschlag már lemondott képviselői mandátumáról, de továbbra is a képviselői irodaházban intézte ügyeit. A trágár szavakkal tűzdelt felvételen egy "Feri" nevezetű emberről beszél.

"A Ferin tényleg felb...tam az agyamat, tehát azon, hogy érted, hogy éreztem két hete is, hogy gyakorlatilag mindent rám akar kenni" - hallani szavait a felvételen.

Zuschlag János a telefonbeszélgetés során hozzátette: "És még meg vannak sértődve, hogy védekezek és alkudni akarok. Érted. Én meg nem is értem, én a Ferinek elmondtam, hogy b...d meg, neked négymilliárdod volt."

A továbbiakban arról tájékoztatta beszélgetőtársát, hogy olyan megoldást vár el a párttól, ami neki "egzisztenciális alapokat nyújt". Mint mondta, "Feri" nem érti, "hogy ez egy pénzből és erőből működtetett rendszer".

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.