BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Fidesz: A Gyurcsány-kormány szembemegy Európával

A Gyurcsány-kormány szembemegy Európával, ahol kamat- és adócsökkentés a válasz a gazdasági válságra - jelentette ki Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője, pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

A Fidesz azt kéri a kormánytól, hogyha már nem hallgat az ellenzéki pártra, akkor fogadja meg más európai országok javaslatait és a gazdaságélénkítést, az adókönnyítést helyezze előtérbe. Navracsics Tibor közölte: a kormány másfél hónapja ismerte fel, hogy valóban válság van Magyarországon, de a válságot kezelni és nem félrekezelni kell, ahogy azt a kormány teszi - idézi a Híradó a távirati irodát.  

A legutóbbi OECD-jelentés a Fidesz frakcióvezetője szerint egyértelműen fogalmaz, amikor a válságból kivezető utat mutatja meg: gazdaságélénkítésre, jegybanki kamatvágásra és adócsökkentésre van szükség. Navracsics Tibor szerint azonban a Gyurcsány-kormány szembemegy Európával, ahol "meglépték" a kamat- és adócsökkentést is.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.