BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Lemondott MDF-es poltikusok: nemtelen és erkölcstelen eljárás

Lemondott az MDF szombathelyi elnökségének négy tagja - közölték az érintettek az MTI-vel szombaton. Nagy Gábor László, Racker Béla és Bozzai Imre György közös közleményükben úgy fogalmaztak: a Vas megyei választmány tagjaiként és a szombathelyi városi szervezet elnökségi tagjaiként nem kívánnak tovább asszisztálni a "nem normális Magyarország" programjához - idézi a távirati irodát az origo.hu.

"Nemtelennek és erkölcstelennek véljük azt az eljárást, amivel az MDF megvált Almássy Kornéltól, akinek bűne, hogy őszintén mert nyilatkozni, s a lehallgatási botrányban való tényleges részvételére azóta sincs valós, közvetlen bizonyíték. Csapody Miklós és Karsai Péter pártállami szentimentalizmusából nem kérünk" - írták.

Nagy Gábor László az MTI érdeklődésére telefonon elmondta: egy negyedik tag, Kamarás László is lemondott elnökségi tagságáról, így a héttagú testület mandátuma megszűnt.

MTI, origo-->

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.