BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Előzetesbe kerülhet a Munkaügyi Főfelügyelőség két vezetője

Kezdeményezte a rendőrség az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség (OMMF) két vezetőjének előzetes letartóztatását, miután tegnap több rendbeli hivatali visszaélés gyanújával indult büntetőeljárás a két férfi ellen.

Az OMMF elnökét, Papp Istvánt, valamint az egyik főosztály vezetőjét - sajtóinformációk szerint Cseke Zoltán törvényességi és ellenőrzési főosztályvezetőt - szerdán vették őrizetbe a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) munkatársai - számol be a Hírszerző a Havaria Press alapján.

Az NNI sajtóosztályán elmondták, hogy csütörtökön kezdeményezték a két ember előzetes letartóztatását, további részleteket azonban nem közöltek az ügyről.

Papp és Cseke a gyanú szerint munkaügyi szabálytalanságok miatt elmarasztalt cégeknek olyan hamis igazolásokat állított ki, amelyek felhasználásával a vállalkozók közbeszerzési pályázatokon indulhattak, és állami támogatásokat igényelhettek.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.