BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ha a politikusokban tisztesség lenne, lemondanának - Hová kerül a hatalmas összeg Amerikában?

Az amerikai népnek megvan az a perverz szokása, hogy újra és újra ugyanazokat a politikusokat választja meg. Mit tettek ezek a politikusaink érettünk az utóbbi időben? - tette fel a kérdést a Kaliforniában megjelenő The Reporter.

Az amerikai pénzügyi mentő erőfeszítések potenciális összege mára elérte a mintegy 8,3 trillió (!) dollárt.
A The Reporter a továbbiakban tételesen felsorolta, hogy e hatalmas összeg hova kerül, majd így folytatja: Nyilvánvaló, hogy sokan gyakoroltak kiáltóan rossz vezetést, követtek el korrupciót, és ezért éveket kellene börtönben eltölteniük, ám a politikusok a felelősek a vigyázatlanságért.

Az ostoba döntéseik késztettek még több embert arra, hogy lakásokat vásároljanak. Ha lenne bennük tisztesség vagy erkölcsösség, akkor az a minimum, hogy lemondjanak. Ami a lényeg: mindaddig, amíg ezekre a tehetetlenekre szavazunk, pontosan azt kapjuk, amit megérdemlünk - összegez a The Reporter.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.