BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Gyurcsány-csomag: ismét nem volt konkrét dátum - Elemzői vélemény

Az eddigiekhez képest kedvező elmozdulást jelentenek a Gyurcsány Ferenc miniszterelnök által bejelentettek - mondják a gazdasági elemzők.

Az eddigi tervekhez képest egyértelműen pozitív elmozdulást jelent a miniszterelnök által a Parlamentben ma vázolt gazdasági átrendezésről szóló „csomag" - mondta a Népszabadságnak Bebesy Dániel, a Budapest Bank elemzője. A bevezetés, alkalmazás dátuma azonban - mint már annyiszor - ezúttal sem hangzott el.

A személyi jövedelemadó kulcsokat változtatni év közben igencsak nehézkes, igaz az áfa esetében jóval könnyebb a helyzet. Az előbbiből kiindulva így az valószínűsíthető, hogy ezek az intézkedések a legkorábban 2010. év elejétől léphetnek életbe. Ráadásul az elgondolások ugyan szépen néznek ki, ám a már említett példák, vagyis a korábban bejelentett, ám valahogy mégis elhalt intézkedések miatt biztosra ezt a programot sem lehet venni, s talán éppen ez a legnagyobb gond.tehető a rendszer.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.