BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Gyurcsány: reformfélelem a politikai elit jelentős részében

A globális válságban hazánk gyengesége az egy évtizede tartó belpolitikai háborúskodás és a reformfélelem - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök az MSZP szombati választmányán.

A válság megoldása és a márciusi tisztújítás volt a fő témája az MSZP szombati választányának, amelyet már az új Jókai utcai székházban tartottak - számol be a Hírszerző. Gyurcsány Ferenc is erről beszélt, mint mondta, csak olyan politikusok legyenek vezetők, akik hajlandóak küzdeni és szerepelni. Gyurcsány hasonmásokat keres maga mellé "Én ebben hiszek, engem az támogasson, aki ebben hisz, azt szeretném, hogy akik vezetőnek szegődnek mellém, azok ezt vállalják" - közölte a kormányfő, az MSZP elnöke nyitóbeszédében.

A válságról szólva azt mondta, a világtörténelem első globális válságában Magyarország legnagyobb gyengesége az egy évtizede tartó belpolitikai háborúskodás. Az MSZP elnöke szerint a magyar politikai elit jelentős részét egyfajta reformfélelem tartja fogságban, az országot pedig az öldöklő belpolitikai háborúskodástól elforduló apátia jellemzi.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.