BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Most hol a legszennyezettebb a levegő? Nézze meg!

Hétfőn a szmogriadó rendelet értelmében - kivételeken kívül - csak a páros számra végződő rendszámú járművek közlekedhetnek Budapest közigazgatási határán belül. A rendőrség a szabálytalan autósokat módosítás hiánya miatt csak figyelmeztethetik.

Kismértékben csökkent a főváros levegőjében a szálló por koncentrációja. A vasárnapi adatok alapján a szennyezettség mértéke még az egészségügyi határérték háromszorosa volt, mára a megengedett érték kétszeresére csökkent.

A szmogriadó idején várható megnövekedett utazási igényekre csúcsidőben teljes kapacitással, napközben pedig járatsűrítéssel készül a BKV Zrt - írja az InfoRádió.

Csúcsidőn kívül a felszíni közlekedési eszközök összességében 10 százalékkal sűrűbben járnak majd, a metróvonalakon 20 százalékkal, a HÉV-vonalakon pedig 50 százalékkal lesz nagyobb a kapacitás.

Nézze meg, hol a legszennyezettebb a levegő

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.