BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A forintról és a pogácsasütésről szól a mai Gyurcsány-blogbejegyzés

A forint árfolyamváltozását csak egyik irányban képes értelmezni a frakcióvezető úr a kormány tevékenységének következményeként, mégpedig akkor, ha gyengül – írja blogjában Gyurcsány Ferenc.

„Amikor 300 forint körül volt az euró, akkor a legnagyobb ellenzéki párt frakcióvezetője kiállt, és azt mondta, hogy ez azt mutatja, nem jó, amit csinálunk. Ma reggel, ahogy látom, már csak 289 forint egy euró, izgatottan várom, talán újra kiáll Navracsics frakcióvezető úr azzal, hogy akkor most jó, amit a kormány csinál Nem tudom, miért, de az az érzésem, hogy erre mégsem fog sor kerülni” – írja miniszterelnök.

Gyurcsány pénteki blogjegyezésében ír tegnapi megbeszéléséről is, amelyet folytattam az Országos Érdekegyeztető Tanács tagjaival folytatott. „Egyetértést és támogatást tapasztaltam. Persze, mindenkiben ott bujkál a kétely, hogy el lehet-e jutni egy ilyen megállapodásig.”

Bejegyzése végén hétvégi terveiről szólva bevallja, bár gyermekei gulyáslevest rendeltek fasírozottal, meg pogácsát madártejjel, pogácsát nem fog sütni. „Talán csak kétszer-háromszor próbáltam eddig. Egyszerűbb lesz, ha inkább szombat délelőtt frissen, melegen megveszem. A többi meg egyébként sem túl bonyolult”

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.