BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Varga: A kommunizmus fenyegeti a világbékét

A legvidámabb barakk nem tűnt el nyomtalanul, tovább él az ügyeskedésben, a közvagyon széthordásában, az eladósodásban és a társadalmi igazságtalanságokban – mondta Varga Mihály, a Fidesz alelnöke, a kommunizmus áldozatainak emléknapja alkalmából tartott szerdai Fidesz-megemlékezésen.

Varga felidézte az Európai Parlament 2004-es határozatát, amely szerint a totalitárius kommunista rendszerek hatalomba való visszatérésének veszélye nem múlt el, és ez az eszmerendszer továbbra is fenyegeti a világbékét – idézi az MNO az MTI nyomán.

 „Ha hazánkra gondolunk, mindennapi élményünk, a legvidámabb barakk nem tűnt el nyomtalanul: a mások kárára történő ügyeskedésben, a közvagyon széthordásában, a féktelen eladósodásban, a társadalmi igazságtalanságokban tovább él. A demokrácia alapjait kikezdi az általános bizalmatlanság légköre, és a nemzet lelkierején múlik, hogyan áll ellen az önpusztító folyamatnak” – tette hozzá.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.