BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Gyurcsánynak esze ágában sincs lemondani?

Az MSZP hétfői frakcióülésén voltak olyan vélemények, hogy Gyurcsány Ferencnek meg kellene fontolnia, valóban távozik-e az MSZP elnöki posztjáról

Az MSZP hétfői frakcióülésén voltak olyan vélemények, hogy Gyurcsány Ferencnek meg kellene fontolnia, valóban távozik-e az MSZP elnöki posztjáról - értesült a Hírszerző.

Ujhelyi István ez a frakcióülésen is felmerült, azt mondta: sok mindenre választ fog adni a következő néhány nap. Hozzátette: most már a frakcióban és a pártvezetésben is Bajnai Gordon programjáról tárgyalnak.

Sajtóértesülések szerint Gyurcsány Ferenc a frakcióülésen azt mondta, többek között azért mondott le az MSZP elnöki posztjáról, mert úgy érezte, hogy szervezkednek ellene. Gyurcsány Ferenc arról is beszélt, hogy akik a kormányzásban támaszai voltak, még azok sem álltak ki mellette a hétvégén. A kormányfő szerint egyedül Vadai Ágnes elnökségi tag, államtitkár támogatta őt.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.