BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kocsikat kaptak a rendőrök, hogy ne packázzanak velük

Újabb 260 Ford Focus, illetve Opel Astra gépjárművet adott át ma a rendőrség részére Gyurcsány Ferenc leköszönő miniszterelnök.

Mint mondta, azt szeretné, hogy a rendőrség teljes állománya megbecsülést élvezzen, ne lehessen packázni vele, illetve kezet emelni rájuk, helyette együttműködésre van szükség. Úgy vélte, a rendőrség az ország szövetségese és szolgálja, nem pedig az ellenfele.

Gyurcsány erős, fegyelmezett és büszke rendőrséget szeretne, amely tiszteletet parancsol, mert a közrend és a köznyugalom megtartása a köztársaság működésének alapja.

"Magyarországnak szüksége van Önökre" – zárta beszédét Gyurcsány.

A gépjárművek bérletére és a flottakezelésre vonatkozó 2008. évi rendőrségi keretszerződés 2000 darab gépkocsira szól, ebből adott át 260 darabot a miniszterelnök.

A kormány a közterületi jelenlét és reagálóképesség megtartására, illetve emelése érdekében az elmúlt években növelte a járőrgépkocsik számát a civil gépkocsik terhére.


Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.