BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Orbán: Válságkezelő mekkmester szerepére keresnek színészt

A szocialisták válságkezelő mekkmester szerepére keresnek színészt, de komoly, felelős ember ebben a komédiában nem vesz részt" - idézi az Index Orbán Viktor egy pénteki könyvbemutatón tett kijelentését.

Orbán szerint bár a miniszterelnök beismerte, hogy megbukott, minden a régi szocialista úton megy tovább - írja az Index.

Surányi György, akivel lenne ugyan vitájuk, szerinte komoly ember, akire az országnak a jövőben a szüksége van, és jó döntést hozott, hogy nem vállalta a miniszterelnök-jelöltséget.

Ma felmerült már Takács János, az Electrolux magyarországi veszérigazgatójának neve is, aki megtisztelőnek nevezte a felkérést, ám az SZDSZ ügyvivői 8:3 arányban leszavazták, és egy váratlannak tűnő húzással az MDF EP-listavezetőjént, miniszterelnök-jelöltjét, Bokros Lajost ajánlották a szocialisták figyelmébe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.