BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Pokorni: A népszavazás óta vergődik az ország

Egy éve volt a szociális népszavazás a vizitdíjról, a kórházi napidíjról és tandíjról, s nemet mondtak az emberek – fogalmazott Pokorni Zoltán, a Fidesz frakcióvezető-helyettese napirend előtti parlamenti felszólalásában.

A népszavazás során valójában az MSZP-SZDSZ kormány egész politikájára mondtak nemet az emberek, mert nem szeretnének többet fizetni. A lakosság csalódott a kormány gazdaságpolitikájában. A reformoknak nevezett intézkedéseket leszavazták az emberek, azóta is a vergődés folyik - vélte Pokorni Zoltán.

Vannak évfordulók, amelyeket tényleg fel kell eleveníteni - közölte Hiller István oktatási és kulturális miniszter viszontválaszában. Szerinte a népszavazás minden döntését tiszteletben tartotta a kormány. Hiller az együttműködés hiányával és a reformok akadályozásával vádolta a Fideszt, kijelentve, hogy politikájuk árt az országnak.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.