BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A kormány mint fodrász egyre borzalmasabb hajat csinál Navracsics szerint

A Fidesz frakcióvezetője szerint azok a politikusok, akik válságba sodorták az országot, nem tudják onnan kivezetni.

Navracsics Tibor egy keddi veszprémi lakossági fórumon, egy profán hasonlattal élve azt mondta, a politika egy kicsit hasonlatos a fodrászathoz. Az ember odamegy, beül a székbe és megmondja, milyen hajat akar. Ha a frizurája teljesen másmilyen lesz, akkor legközelebb nem megy el ahhoz a fodrászhoz - mondta az ellenzéki politikus - idézi a Híradó a távirati irodát.

Jelen pillanatban a kormány egy olyan fodrász, aki mindig azt mondja az ügyfelének, még várjon egy picit, még igazít a haján, ám a frizura egyre borzalmasabban néz ki - vélekedett a Fidesz frakcióvezetője.

2006-ban a szocialisták elsősorban a baloldali szavazóknak példátlan fejlesztéseket ígértek, mint mondták, ömleni fognak az uniós pénzek és nem lesz semmi gond - emlékeztetett Navracsics Tibor, majd azt kérdezte a hallgatóságtól, hogy tudják-e milyen az új magyar zenekar összetétele? A feltevésére adott válasza szerint: "egy gordonka és tízmillió bőgő".

"Itt tartunk ma, ez a szocialisták hétéves kormányzásának a szomorú mérlege" - jegyezte meg, hozzátéve: le kell zárnunk ezt a fejezetet, mert a szocialisták nem fogják tudni kivezetni az országot a válságból.

"Amint láthatjuk, nincsen jó megoldásuk rá" - hangsúlyozta az ellenzéki politikus, megjegyezve: amit ugyanis ők megoldásnak ajánlanak nekünk, az az életkörülmények további rosszabbodását jelenti.

 

MTI - MTV-->

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.