BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Az MSZP a Bajnai-kormány mögött

Támogatja a Bajnai-kormány programját az MSZP, a szocialisták szerint a liberálisoknak sincs oka kihátrálni a kormány mögül.

Az MSZP vezető politikusai közül Lendvai Ildikó pártelnök és Mesterházy Attila frakcióvezető egyaránt azt mondta, a szocialista párt továbbra is támogatja Bajnai Gordon kormányát. Erről a frakció délelőtti ülésén egyhangúlag foglaltak állást a képviselők. Mesterházy megítélése szerint az MSZP egységesen állt ki a kormányprogram támogatása mögött.

Lendvai Ildikó úgy vélekedett, az SZDSZ-nek sincs oka változtatni a kormányhoz való viszonyán, a liberálisok veresége nem befolyásolja a Bajnai-kormány támogatását.

Az SZDSZ a kormányprogramhoz adta a támogatását, és mivel a kormány programja nem változott, nem gondolom, hogy a liberálisok magatartása változna - mondta Lendvai.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.