BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Fényűzően élt Zuschlag: cserélgetett luxuskocsi, ruhák, telefonok

Ismét szóba kerültek Zuschlag János jövedelmi viszonyai ma a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon.

A délelőtt tanúként kihallgatott G. Dániel egy hétfői tanúhoz hasonlóan úgy látta, hogy Zuschlag életvitele meghaladta a fiatal politikus jövedelmi viszonyait a vádbeli időszakban - számol be a tárgyalás részleteiről a baon.hu

G. Dániel is a drága ruhákról, sűrűn cserélgetett nagy értékű autókról, valamint értékes telefonokról beszélt.

Mint korábban már hírt adtunk róla: hétfőn Zuschlag ezt azzal magyarázta, hogy 2002-ben már nettó 600 ezer forintot keresett havonta.

A mai tanú viszont megemlítette, hogy neki olyan benyomása keletkezetett abban az időben, hogy Zuschlag a pályázati pénzek egy részét eltette.

A volt szocialista politikust – mint közismert - különösen nagy kárt okozó, folytatólagosan elkövetett csalással vádolják.

A baloldali ifjúsági szervezet egyik korábbi elnöke szerint Zuschlag informálisan fogta össze a rendszert, a többiek pedig nem foglalkoztak azzal, honnan származik a pénz. Egy másik tanú ráadásul az MSZP alelnökére, Újhelyi Istvánra tett terhelő vallomást.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.