BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Pénzkifizető helyről, Hagyó köreiről beszél Vitézy a BKV-ügy kapcsán

A fővárosi MSZP és Kocsis István, a BKV vezérigazgatója közötti ellentétet nem lehet összefüggésbe hozni a végkielégítési botránnyal - véli Vitézy Dávid, a BKV Fidesz által delegált felügyelő-bizottsági tagja. A hatalmi harc alapja ugyanis - mint mondta az InfoRádiónak - hogy a közlekedési társaságot az elmúlt két évben pénzkifizető helyként használták.

Már Kocsis István vezérigazgatóvá választása előtt, 2006-ban, 2007-ben és 2008-ban is voltak végkielégítési ügyek - mondta az InfoRádiónak Vitézy Dávid, aki szerint meg kell vizsgálni a korábbi vezetők felelősségét is.

Az eddig nyilvánosságra került ügyekből már látni lehet, hogy az elmúlt két évben a BKV-t egy pénzkifizető helyként használták - fogalmazott a cég felügyelő-bizottsági tagja, aki Hagyó Miklóshoz és köréhez köri a használtbusz-tender körüli botrányt és a milliárdos tanácsadói szerződéseket.

Miután ez a csapat távozott a BKV-tól, több tízmilliós végkielégítést vett fel - állítja.

inforadio.hu-->

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.