BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Gyurcsány és Medgyessy is felszólal az MSZP születésnapján

Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, volt pártelnök is felszólal az MSZP választmányának kétszázadik ünnepi ülésén ma délután.

Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, volt pártelnök is felszólal az MSZP választmányának kétszázadik ünnepi ülésén ma délután. Az ünnepségen beszédet mond Lendvai Ildikó pártelnök és Medgyessy Péter volt miniszterelnök is - közölte az InfoRádió.

A testület péntek délutáni budapesti ülésére meghívták az eddigi választmányi és pártelnököket, valamint a szocialisták miniszterelnökeit is, és a beteg Horn Gyula, valamint Nyers Rezső kivételével szinte valamennyien személyesen lesznek jelen, vagy üzenetet küldenek. Az ünnepi választmányi ülés része az október elején kezdődött és december közepéig tartó 20 éves az MSZP elnevezésű rendezvénysorozatnak.

Gyurcsány Ferenc áprilisi távozása óta először beszél sajtónyilvános eseményen. A volt miniszterelnök azóta csak pártszervezetek meghívására vesz részt és szólal fel szűk körű eseményeken.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.