BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Háromszoros Fidesz előny az MSZP-vel szemben

A biztos pártválasztók körében a Fidesz 59, az MSZP 20 százalékon áll. A teljes lakosságon belül a szocialisták támogatottsága már csak 9 százalék a Századvég-Forsense legutóbbi felmérése szerint.

A Fidesz továbbra is tartja jelentős, majdnem háromszoros előnyét az MSZP-vel szemben. A teljes sokaságon belül a legnagyobb ellenzéki párt támogatottsága 26 százalék, az MSZP szavazóinak aránya pedig egyszámjegyűre zsugorodott (9 százalék) - számol be a Népszabadság a felmérésről.

A biztos szavazó pártválasztók között a Fidesz 59 százalékot ért el, az MSZP 20 százalékot. A biztos pártválasztók körében 12 százalékos támogatottsággal továbbra is a Jobbik áll a harmadik helyen. A kisebb pártok közül az LMP és az MDF 3 százalékon áll, az SZDSZ 1 százalékot mondhat magáénak ezen a bázison.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.