BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Sólyom: Választásokat a lehető leghamarabb!

A köztársasági elnök szerint elejét lehetett volna venni a válság elmélyülésének és a Jobbik megerősödésének is, ha már idén meglettek volna a választások Magyarországon.

A köztársasági elnök a Heti Válasznak adott interjújában ismét megerősítette, hogy a lehető legkorábban kiírja az országgyűlési választásokat. Sólyom László ugyanakkor kiemelte: az ország akkor járt volna a legjobban, ha Gyurcsány Ferenc év eleji távozásakor kiírták volna az előrehozott választásokat.

Sólyom László beszélt a közte és a jelenlegi miniszterelnök közötti viszonyról is, melyet korrektnek nevezett. Felidézte, hogy amikor Gyurcsány Ferenctől kért tájékoztatást a gazdaság valódi állapotáról, "a kapott anyag egyértelműen félrevezető volt".

"Akkor úgy döntöttem: olyan boltban, ahol becsaptak, nem vásárolok, s nem kértem több tájékoztatást" - tette hozzá. Mint kiemelte, Bajnai Gordon három-négy hetente tényszerűen tájékoztatja, a fontos kérdésekről pedig azonnal.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.