BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Január végén kiírhatja a választásokat Sólyom László

A háttérben már szinte teljesen készen áll a két nagy párt az áprilisban esedékes országgyűlési választásokra, a szavazók számára pedig két héten belül válhat láthatóvá a kampány.

Sajtóértesülések szerint Sólyom László köztársasági elnök január végén jelenti be a választás időpontját. Hivatalosan az államfő által kihirdetett időpont után kezdődik el a választási kampány, azonban a két párt már a hónap közepén elkezdheti a korteskedést - közölte az Inforádió.

Amennyiben ígéretéhez híven Sólyom László a legkorábbi időpontot jelöli meg az országgyűlési választás időpontjául, akkor ezt január utolsó napjaiban kell megtennie. Az InfoRádió úgy tudja, a köztársasági elnök már ezt megelőzően nyilvánosságra hozza a pontos dátumot. Több szakértő és a pártok többsége április 11-ére teszi a választás első, 25-ére pedig a második fordulóját.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.