BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A Jobbik szól először, az MDF a bolondok napjára marad

Közjegyző és a pártok megbízottjainak jelenlétében sorsolták ki a Magyar Televízió székházában március 22-én, hétfőn délután, hogy az országos listát állító politikai szervezetek mely napon mutatkozhatnak be a köztelevízióban.

 A listavezetők március 24-től hét munkanapon át főműsoridőben fejthetik ki pártjuk választási programját a köztévé riporterei előtt.
 
A 2010-es országgyűlési választásokon országos listát állító pártok számára a Magyar Televízió lehetőséget biztosít, hogy az április 11-i első fordulót megelőzően 25 perces interjú keretében tájékoztassák a választópolgárokat pártjuk választási programjáról.

A Magyar Televízió stúdiójában március 24. és április 1. között minden hétköznap este 9 órától egy-egy párt listavezetője, vagy akadályoztatása esetén az általa kijelölt politikus válaszol Az Este, illetve a Ma Reggel műsorvezetőjének kérdéseire 25 percben.
 
A hétköznaponként 21 órakor kezdődő műsorsorozatban március 24-én Süveges Gergő a Jobbik, 25-én Mészáros Antónia az LMP, 26-án Nika György az MSZP, 29-én ismét Mészáros Antónia Fidesz, 30-án Jegyes-Tóth Krisztina a KDNP, 31-én Süveges Gergő a Civil Mozgalom, április elsején pedig újra Nika György kérdezi az MDF arra a napra kisorsolt párt politikusát.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.