BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Feljelentésekkel fenyeget az MDF

Büntetőfeljelentést tesz az MDF mindenkivel szemben, akiről bebizonyosodik, hogy hamis váddal illette a pártot vagy annak jelöltjeit a választási kampányban – mondta a Duna Televízió Hattól nyolcig című reggeli műsorában Dávid Ibolya, az MDF elnöke.

Az MDF jelöltjeinek megkörnyékezéséről, a nem rendeltetésszerű joghasználatról a választási bizottságban a „politikai komisszárok részéről, szemben a szakma képviselőivel”; erről szóltak az elmúlt hetek – mondta a Duna Televízió reggeli műsorában Dávid Ibolya.

Kijelentette: mindenkivel szemben, aki hamis váddal tesz feljelentést a párt képviselőjelöltjei ellen, a párt maga is büntetőfeljelentést tesz. „Tarthatatlan az elmúlt hetes gyakorlat, amit a képviselőjelöltjeinkkel szemben alkalmaznak” – szögezte le Dávid Ibolya. Az elnök arra utalt, hogy a párt több jelöltjét, például Király Zoltánt is feljelentették a kopogtatócédulák gyűjtésével kapcsolatban.

Az MDF elnöke hozzátette: abból, ami az MDF-fel történt az elmúlt időben, kezdik megérteni, mit is jelent a Fidesz azon szlogenje, hogy „csak a Fidesz”.
Felvetette: ha ezek történhetnek egy párttal, amelynek parlamenti képviselete van, amelynek egy volt igazságügy-miniszter az elnöke és egy ismert közgazdász professzor az EP-képviselője, akkor „ezt vélhetően másokkal is megteszik majd”. Azokkal, akiknek kisebb az érdekérvényesítő képessége – mondta Dávid Ibolya.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.