BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

"Szégyenfal": vitára hívta az LMP a Fidesz frakcióvezetőjét

Scheiring Gábor, az LMP országgyűlési képviselője nyílt levélben hívta televíziós vitára Lázár Jánost, a Fidesz frakcióvezetőjét a hódmezővásárhelyi „szégyenfal” ügyében.

Talán Ön is tudja, hogy a "szégyenfal" körüli nézeteltérésünk apropóján az ATV felajánlotta, hogy nyilvánosságot ad a kettőnk közötti vitának. Én szívesen élnék ezzel az ajánlattal. Ha a hely és a forma Önnek is megfelel, július 29. és augusztus 5. között rendelkezésére állok egy vitára – nyílt levelében így próbálja Scheiring Gábor, az LMP országgyűlési képviselője vitára hívni Lázár Jánost, a Fidesz frakcióvezetőjét.

Scheiring Gábor levele szerint a vitát követően ellátogatna Hódmezővásárhelyre, hogy megismerje az ott élők véleményét is.

Az LMP-s politikus bízik benne, hogy egy ilyen vita során kiderülne, hogy mit gondol a Fidesz a Magyarországot érintő olyan égető kérdésekről, mint a szegénység vagy a társadalmi felemelkedés lehetőségei, és milyen válaszokat kínál ezekre a tömegeket érintő problémákra.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.