BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ha nem szégyellik, miért nem használják az MSZP logóját a polgármester-jelöltek?

Elképzelhető, hogy a szocialisták néhány polgármesterjelöltje nem használja majd kampányában az MSZP logóját. Ez azonban nem azt jelenti, hogy szégyellnék pártjukat - mondta az InfoRádiónak Szanyi Tibor, a szocialisták országos kampányfőnöke.

Szanyi Tibor az InfoRádiónak elmondta, hogy félreértésnek tartja a feltételezést, hogy szégyellnék pártjukat azok a képviselő- illetve polgármester-jelöltek, akik nem tüntetik fel kampányukban az MSZP logóját.

Szerinte minden normális szervezet, tömörülés segíti a jelöltjeit különböző arculati elemekkel, amelyeket plakátokon, szórólapokon tudnak használni. Ennek némiképp ellentmond, hogy a szocialista párt XIII. kerületi országgyűlési képviselője a választási kampány második fordulójában csupán a nevét, egy karikába zárt "igen"-t, és a szavazás dátumát tette fel a plakátjaira.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.