BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Civilek szerveznek tüntetést este a Kossuth térre

A magántulajdonért, a magánnyugdíj-pénztári vagyonért és a jogállamért civil kezdeményezésre békés demonstrációt szerveznek csütörtök este 20 órákor a Kossuth térre.

A Facebook közösségi portálon civil kezdeményezésre szerveznek békés demonstrációt, mivel, mint mondják „az mégsem járja, amit tegnap Matolcsy úr többek között bejelentett". Mivel a demonstrációt nem szervezet, hanem magánszemély szervezi ezért a rendőrség jóváhagyta azt és várhatóan 200-300 fő részvételével este 20-22 óra közt tartják meg a Kossuth téren a Nagy Imre szobornál.

A hozzá szólok közt már jelezték, hogy akinek a rövid határidő miatt nem lehetséges a részvétel azok a nyugdíjtörvények záró szavazása előtti napra egy másik civil kezdeményezés alapján szervezett demonstráción részt vehetnek. „Az én pénzem, az én nyugdíjam, az én jövőm!” elnevezésű demonstrációt december 12-re szervezik.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.