BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Friss diplomások, figyelem! - Új segítség az álláskereséshez

A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája a hallgatókat képviselő szervezetként kiemelten fontosnak tartja, hogy a főiskola/egyetem elvégzése után a pályakezdők ne érezzék magukat elveszve a munkakeresés és az első munkába állás során.

A munkavállalói, munkajogi ismereteket a felsőoktatásban eltöltött évek során sajnos nem oktatják tematikusan minden egyes képzési területen. Az iskolából kikerülve viszont pont ez lesz az egyik legfontosabb tudás, aminek a végzős hallgatók nagy szükségét érzik.

A HÖOK ezért fontosnak tartotta, hogy a saját eszközeivel mindent megtegyen annak érdekében, hogy a munkapiacra kilépő fiatalok rendelkezzenek a legfontosabb ismeretekkel e területen. éppen ezért egy olyan kiadványt készített, ami egyedülálló módon, közérthetően foglalja össze a legfontosabb tudnivalókat a munka világáról.

A kiadvány erre a linkre kattintva érhető el.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.