BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Navracsics: nem kell tőlünk félteni a demokráciát

Nem kell tőlünk félteni a demokráciát, amiért küzdöttünk - hangsúlyozta Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter a Gyertyák a szabadságért című nemzetközi konferencián kedden Budapesten.

A Terror Háza Múzeum és a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium rendezvényén a kormányfő helyettese úgy fogalmazott: "azoknak az embereknek, akik féltik tőlünk a demokráciát, nyugodtan mondhatjuk, hogy mi tudjuk, mi a demokrácia igazi értelme", mert  - mint hozzátette - "mi küzdöttünk ezért a demokráciáért, mi nem ajándékba kaptuk a szabadságot és a demokráciát".

Navracsics Tibor emlékeztetett arra, hogy a magyar és a lengyel nemzet is "ott volt mindig a szabadságért és a demokráciáért küzdő nemzetek élvonalában". Végül keserves harcban ki tudták vívni a demokráciát, és ebből nem engednek - fűzte hozzá.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.