BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A jordánok már a spájzban vannak

Zeid Naffa, Jordánia Magyarországra delegált tiszteletbeli konzulja reményét fejezte ki, hogy hamar elhárulnak a bürokratikus akadályok a hazánkba tervezett logisztikai központ létrehozása kapcsán.

Naffa a jordán Petra hírügynökségnek adott nyilatkozatában elmondta, hogy a logisztikai központ célja a jordán termékek Magyarországra exportálásának, illetve a Magyarországról történő reexportálás megkönnyítése. Naffa kiemelte az ország kedvező földrajzi elhelyezkedését és azt, hogy hazánk tagja az Európai Uniónak és a schengeni övezetnek.

Naffa kifejezte reményét annak kapcsán, hogy a Magyarország és Jordánia között a közelmúltban megkötött partneri megállapodás után a tervezési folyamatról gyorsan áttérnek a gyakorlati megvalósításra, és arra bíztatta a kormányt és az üzleti partnereket, hogy vegyenek részt a projektben. A tiszteletbeli konzul szerint elsősorban a jordániai adminisztrációs kötelezettségek hátráltatják a beruházás megvalósítását.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.