BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Már sehol nem veszélyes a levegő Magyarországon

Több helyen is csökkent a levegő szállópor-koncentrációja. Már sehol sem számít veszélyesnek a levegő, de Putnok levegőjét még egészségtelennek minősítette az Országos Környezetegészségügyi Intézet (OKI).

Csütörtökön Putnokon és Kazincbarcikán veszélyesnek, két további településen egészségtelennek számított a levegő a magas szálló por tartalom miatt. Ezeken a helyeken mindenhol csökkent a légszennyezettség. Kazincbarcika, Miskolc és Sajószentpéter levegőjét pénteken már csak kifogásoltnak minősítette az OKI.

Az OKI térképén ugyancsak a kifogásolt levegőminőséget mutató zöld színnel jeleznek további hat települést, Nyíregyházát, Debrecent, Dunaújvárost, Pécset, Székesfehérvárt és Budapestet. A térkép szerint tehát az előző naphoz képest némileg romlott a levegő minősége a fővárosban.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.