BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Sztárfocistáktól lehet élőben kérdezni a Youtube-on

A ’Dugout’ elnevezésű közvetítéssorozat révén a drukkerek olyan sztároktól kérdezhetnek élőben a FIFA VB alatt, mint Kaka és Cafu.

A foci vb során a ’Dugout’ elnevezésű, exkluzív és interaktív közvetítéssorozat alatt olyan sztárokat kapcsolnak élőben Rióból a Youtube-on, mint Kaka, Cafu vagy Lucas Moura.

Ez lesz az első alkalom, hogy a szurkolók kérdéseket tehetnek fel a sztárvendégeknek az adidas közösségi felületein, virtuális sajtótájékoztatók keretében.

Az első élő adás a világbajnokság első napján, június 12-én, európai idő szerint délután 3-kor kezdődik a YouTube-on és az adidas közösségi csatornáin.

Az innovatív show-k szurkolók millióit hozzák közelebb az adidas futball legendákhoz, lehetőséget kínálva, hogy a drukkerek reagáljanak a riói pályán zajló eseményekre. A hat eseményből álló közvetítéssorozat június 12-én indul, végigkíséri a világbajnokságot, és a július 12-iki döntőhöz kapcsolódó show-val zárul.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.