BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Vesztegetéssel vádolják a paralimpiai bizottság elnökét

Kovács Brigitta, a Magyar Paralimpiai Bizottság sportgazdasági igazgatója úgy nyilatkozott: Gömöri Zsolt elnök megkérte, ne beszéljen a Bizottság gazdasági ügyeiről - írja az origo.

A sportgazdasági igazgató tegnap úgy nyilatkozott, hogy Gömöri egy szponzori támogatás fejében bizonyos százalékot kapott. Azt állítja: a támogatót az egyik MOB-alkalmazott hozta, ám míg ő nem tartott igényt a neki járó pénzre, az elnök igen.

A sportgazdasági igazgató hozzátette, az elnök arra kérte, ne beszéljen az MPB gazdasági ügyeiről, és a hallgatása fejében tisztességes végkielégítést ígért neki.

A paralimpiai bizottság és Gömöri Zsolt az Origo cikkének szemlézését követően arra kérte a vg.hu-t, hogy közöljük: Valótlanul állítottuk, hogy vesztegetéssel vádolják Gömöri Zsoltot, illetve valótlanul híreszteltük, hogy Gömöri Zsolt arra kérte Kovács Brigittát, hogy senkinek ne beszéljen a bizottság ügyeiről, illetve hallgatásáért végkielégítést ígért neki.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.