BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Az OTP veheti meg az MSZP-székházat

Még idén értékesítik az MSZP Jókai utcai székházát, az OTP lehet a vevő.

Még az idén értékesítik az MSZP Jókai utcai székházát - írja a Népszava. A szocialisták, várhatóan a pesti oldalon, kisebb épületbe költöznek majd.

Tárgyalnak a potenciális vevőkkel, és még idén értékesítik az MSZP Jókai utcai székházát – ezt mondta a Népszavának Katona Tamás. A szocialista pártigazgató szerint más ingatlanokat nem akarnak eladni, de egy-egy helyen másikra cserélhetik azokat a helyiségeket, amelyek nem szolgálják megfelelően a politikai munkát. A lap úgy tudja, hogy az OTP szerezheti meg a belvárosi székházat, de azokat a híreszteléseket cáfolták, hogy erről már aláírt szerződés is volna.

A Jókai utcai székházra, ahová 2009 januárjában, még Gyurcsány Ferenc elnöksége idején költözött az MSZP, annak idején devizahitelt vettek fel. Katona szerint meglehetősen átgondolatlan döntést hozott az akkori vezetés, amikor eladta a Köztársaság téri székházat. Ennek ugyanis semmi gazdasági alapja nem volt.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.